Profil

Brdr. Jensen EL er en seriøs og professionel samarbejdspartner at have med i sine overvejelser, når det handler om alt indenfor el-teknik og rådgivning.

Vi udfører alle opgaver inden for elbranchen, som f.eks. almindelige elinstallationer, edb-netværker, styringer, alarmanlæg osv.

Ligeledes tilbydes alt inden for nybygning, renovering, underentrepriser og hovedentrepriser, fagentrepriser, kort sagt: En stærk samarbejdspartner.

Vi har den fornødne kapacitet til at yde professionel service til både små og store kunder.

Vision

Hos Brdr. Jensen EL er visionen klokkeklar: Vi vil være de bedste til at rådgive og vejlede og udføre el-arbejde for vores kunder, så de får deres drømme opfyldt.

Vores håndværkere er eksperter inden for disse arbejdsområder. De laver nemlig ikke andet.

Brdr. Jensen El´s drøm er gået i den rigtige retning. Vi har udviklet os som virksomhed i de sidste 14 år. Vi er en virksomhed, der kan varetage alle arbejdsopgaver inden for el-branchen. Vi har et team af håndværkere, som kender hinanden og arbejder professionelt sammen, så vi undgår ventetider, når vi påtager os en opgave. Så vi fortsætter efter samme principper.

Om Brdr. Jensen

Brdr. Jensen EL er en privatejet virksomhed, som er startet den 1. februar 2004 af El-installatør Christian Raymond Jensen.

Siden starten har firmaet været i en rivende udvikling. Fra at være en virksomhed som tog sig af almindelig installationsforretninger, udfører virksomheden nu kun udelukkende el-entrepriser og projekteringer.

Brdr. Jensen El   |   A.P. Møllers Allé 39A, Nord   |   2791 Dragør   |   Tlf.: 70 20 45 85   |   CVR. 34016763  |   E-mail: mail@jensenel.dk