TLF.: ​70 20 45 85

Profil

Projekt Entreprise er en seriøs og professionel samarbejdspartner at have med i sine overvejelser, når det handler om alt indenfor el-teknik og rådgivning.

Vi udfører alle opgaver inden for elbranchen, som f.eks. almindelige elinstallationer, edb-netværker, styringer, alarmanlæg osv.

Ligeledes tilbydes alt inden for nybygning, renovering, underentrepriser og hovedentrepriser, fagentrepriser, kort sagt: En stærk samarbejdspartner.

Vi har den fornødne kapacitet til at yde professionel service til både små og store kunder.

Vision

Hos Projekt Entreprise er visionen klokkeklar: Vi vil være de bedste til at rådgive og vejlede og udføre el-arbejde for vores kunder, så de får deres drømme opfyldt.

Vores håndværkere er eksperter inden for disse arbejdsområder. De laver nemlig ikke andet.

Projekt Entreprises drøm er gået i den rigtige retning. Vi har udviklet os som virksomhed i de sidste 18 år. Vi er en virksomhed, der kan varetage alle arbejdsopgaver inden for el-branchen. Vi har et team af håndværkere, som kender hinanden og arbejder professionelt sammen, så vi undgår ventetider, når vi påtager os en opgave. Så vi fortsætter efter samme principper.

Projekt Entreprise

Brdr. Jensen EL er fusioneret med Projekt Entreprise d. 1. marts 2022.


Projekt Entreprise ApS   |   Tørringvej 17A   |   2610 Rødovre   |   Tlf.: 70 20 45 85   |   CVR. 43012045   |   E-mail: mail@projekt.as